Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou

DSpace Repository

Language: English čeština 

Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou

Show simple item record

dc.contributor.advisor Lehocký, Marián
dc.contributor.author Jeřábková, Irena
dc.date.accessioned 2012-03-11T14:43:41Z
dc.date.available 2012-03-11T14:43:41Z
dc.date.issued 2011-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/18379
dc.description.abstract Práce je zaměřena na alimentární nákazy ? rod Salmonella, jejich rozdělení, klinický průběh, možnosti izolace a identifikace z biologického materiálu, preventivní opatření a obecné zásady hygieny v potravinářských provozech a domácnostech. Dále je zde kazuistika nemocných pacientů a dietní opatření. cs
dc.format 74 s. cs
dc.format.extent 1686745 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Alimentární onemocnění cs
dc.subject infekce cs
dc.subject otravy cs
dc.subject toxoinfekce cs
dc.subject intoxikace cs
dc.subject potraviny cs
dc.subject epidemiologie cs
dc.subject Salmonella cs
dc.subject prevence cs
dc.subject dietní opatření cs
dc.subject Foodborne diseases en
dc.subject infections en
dc.subject poisoning en
dc.subject toxoinfection en
dc.subject intoxication en
dc.subject food en
dc.subject epidemiology en
dc.subject Salmonella en
dc.subject prevention en
dc.subject dietary measures en
dc.title Alimentární nákazy z potravin - intoxikace salmonelou cs
dc.title.alternative Alimentary Food Contamination - Salmonella Intoxication en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kašpárková, Věra
dc.date.accepted 2011-06-01
dc.description.abstract-translated The work is focused on food-borne disease - genus Salmonella, their classification, clinical course, the possibility of isolation and identification of biological material, preventive me-asures and general principles of hygiene in food processing plants and homes. Furthermore, there is a case study patients and dietary measures. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21417
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade E


Files in this item

Files Size Format View
jeřábková_2011_dp.pdf 1.608Mb PDF View/Open
jeřábková_2011_vp.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open
jeřábková_2011_op.doc 105.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account