Kmunikační mix Hotelu Tennis Club zaměřený na zákazníka

DSpace Repository

Language: English čeština 

Kmunikační mix Hotelu Tennis Club zaměřený na zákazníka

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šefčík, Vladimír
dc.contributor.author Vlachová, Martina
dc.date.accessioned 2012-03-10T19:32:37Z
dc.date.available 2012-03-10T19:32:37Z
dc.date.issued 2011-05-12
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17743
dc.description.abstract Bakalářská práce analyzuje současný stav komunikačního mixu v Hotelu Tennis Club, který hotel potřebuje ke komunikaci se svými zákazníky. K analýze byla použita metoda dotazníkového šetření spolu se SWOT analýzou. Snahou autora, je na základě zjištěných výsledků, navrhnout doporučení a návrhy pro celkové zefektivnění a využívání jednotlivých nástrojů komunikačního mixu, zlepšení vztahů se zákazníky spolu s tvorbou databáze zákazníků v daném hotelu. cs
dc.format 82 s. (112 774 znaků) cs
dc.format.extent 2476100 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Komunikační mix cs
dc.subject marketingový mix cs
dc.subject podpora prodeje cs
dc.subject reklama cs
dc.subject osobní prodej cs
dc.subject přímý marketing cs
dc.subject vztahy s veřejností cs
dc.subject Hotel Tennis Club cs
dc.subject Comunication mix en
dc.subject marketing mix en
dc.subject sales promotions en
dc.subject advertisement en
dc.subject personal selling en
dc.subject direkt marketing en
dc.subject relationships with public en
dc.subject Hotel Tenis Club en
dc.title Kmunikační mix Hotelu Tennis Club zaměřený na zákazníka cs
dc.title.alternative Communications mix (pell - mell) of Hotel Tennis Club intented on customers en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Tomaštík, Marek
dc.date.accepted 2011-06-07
dc.description.abstract-translated Bachelor thesis analyses the present state of the comunication mix in the Hotel Tennis Club, which the hotel needs to comunication with the clients. Method of the questionnaire investigation and SWOT analyse was used to analyse. The author?s effort is propose a recommendation and suggestions for overall efficiency and exploitation of individual instrument of comunication mix, improvement of customer?s relationship and production of database in the hotel. en
dc.description.department Ústav ekonomie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/104 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Logistika a management cs
dc.thesis.degree-discipline Logistics and Management en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Logistics and Crisis Management en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 20032
dc.date.assigned 2010-11-30
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
vlachová_2011_bp.pdf 2.361Mb PDF View/Open
vlachová_2011_vp.doc 50Kb Microsoft Word View/Open
vlachová_2011_op.pdf 100.6Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account