Projekt pro zlepšení spokojenosti zákazníků společnosti Zubr, a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt pro zlepšení spokojenosti zákazníků společnosti Zubr, a.s.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chovancová, Miloslava
dc.contributor.author Pavlíčková, Jana
dc.date.accessioned 2012-03-10T06:33:04Z
dc.date.available 2012-03-10T06:33:04Z
dc.date.issued 2011-05-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17099
dc.description.abstract Konkurenční rivalita mezi pivovary vyžaduje v současné době aktivní přístup ke zlepšování spokojenosti zákazníků. Cílem této diplomové práce je zjistit úroveň spokojenosti zákazníků sudového segmentu se službami a s celkovou spoluprácí se společností Zubr, a.s. a na základě zjištěných skutečností vypracovat projekt zlepšení spokojenosti zákazníků. V první části práce jsou popsány teorie zabývající se problematikou spokojenosti zákazníků a následně je rozebrána tématika přístupu k zákazníkům a možnosti segmentace trhu. Analytická část je nejprve věnována Porterově analýze a poté je provedena vlastní analýza spokojenosti. Na základě závěrů analýzy je následně vypracován projekt pro zlepšení spokojenosti zákazníků se společností Zubr, a.s. cs
dc.format 132 s. cs
dc.format.extent 13204767 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject spokojenost zákazníků cs
dc.subject segmentace cs
dc.subject Porterova analýza cs
dc.subject event marketing cs
dc.subject shluková analýza cs
dc.subject customer satisfaction en
dc.subject segmentation en
dc.subject Porter analysis en
dc.subject event marketing en
dc.subject cluster analysis en
dc.title Projekt pro zlepšení spokojenosti zákazníků společnosti Zubr, a.s. cs
dc.title.alternative The Improvement of Zubr Customers' satisfaction Project en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Bejtkovský, Jiří
dc.date.accepted 2011-05-26
dc.description.abstract-translated Current competition rivalry exerts pressure on breweries to implement an active approach of improving customer satisfaction. The aim of this diploma thesis is to identify the level of barrel segment satisfaction with services and overall cooperation with company Zubr, Inc. and to elaborate a project of customers? satisfaction improvement according to the findings. Theoretical part is at first devoted to theories characterizing customer satisfaction. Afterwards the various attitudes to customers and possibilities of market segmentation are described. Analytical part deals initially with Porter analysis which is followed by respective customer satisfaction analysis. On the basis of satisfaction analysis results the project of improvement of Zubr customers? satisfaction is constructed. en
dc.description.department Ústav managementu a marketingu cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/175 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Management a marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Management and Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 21282
dc.date.assigned 2011-03-28
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
pavlíčková_2011_dp.pdfBlocked 12.59Mb PDF View/Open
pavlíčková_2011_vp.doc 71.5Kb Microsoft Word View/Open
pavlíčková_2011_op.doc 72.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account