dc.contributor.advisor |
Hanuštiak, Pavel
|
|
dc.contributor.author |
Suchánková, Jiřina
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-10T03:48:39Z |
|
dc.date.available |
2012-03-10T03:48:39Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-30 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/16901
|
|
dc.description.abstract |
Cílem bakalářská práce je vysvětlit důležitost oxidu siřičitého a jeho využití ve víně a vinařství. Tato práce popisuje charakteristiku oxidu siřičitého, jeho formy a způsob jeho aplikace při síření vína. Neméně důležitou části je technologická výroba vína a pozdější stanovení oxidu siřičitého, při kterém se kontroluje maximální povolený obsah SO2 ve víně. |
cs |
dc.format |
54 s. (74 035 znaků) |
cs |
dc.format.extent |
2350332 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
oxid siřičitý
|
cs |
dc.subject |
technologie výroby vína
|
cs |
dc.subject |
stanovení SO2
|
cs |
dc.subject |
síření
|
cs |
dc.subject |
sulfur dioxide
|
en |
dc.subject |
the technology of wine production
|
en |
dc.subject |
determination of SO2
|
en |
dc.subject |
the proliferation of wine
|
en |
dc.title |
Použití oxidu siřičitého ve vinařství |
cs |
dc.title.alternative |
Using of Sulfur Oxide in Viticulture |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Rop, Otakar |
|
dc.date.accepted |
2011-06-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
Aim of this thesis is to explain the importance of sulfur dioxide and its use in wine and viticulture. This thesis describes the characteristics of sulfur dioxide, its form and method of its application to the proliferation of wine. No less important is the technology of wine production and the sub-sequent determination of sulfur dioxide, which controls the maximum permitted level of SO2 in wine. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15450
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
C |
|