Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Hanuštiak, Pavel
dc.contributor.author Masaříková, Lucie
dc.date.accessioned 2012-03-10T01:26:00Z
dc.date.available 2012-03-10T01:26:00Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16710
dc.description.abstract Cílem práce je popsat nejvíce pěstované odrůdy révy vinné na území České republiky, charakterizovat využití hroznového vína v gastronomii a popsat faktory působící na chuť vína. Dále jsou uvedeny jednotlivé země Evropy, ve kterých jsou pěstovány odrůdy charakteristické pro Českou a Moravskou vinařskou oblast. cs
dc.format 48 s. (75 744 znaků) cs
dc.format.extent 827943 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject odrůdy révy vinné cs
dc.subject gastronomie cs
dc.subject víno cs
dc.subject chuť vína cs
dc.subject species of grapevines en
dc.subject gastronomy en
dc.subject wine en
dc.subject taste of wine en
dc.title Porovnání gastronomického využití stejných odrůd révy vinné v různých oblastech Evropy cs
dc.title.alternative The Comparing of Gastronomy Use of the Same Vine Varieties in Different Regions of Europe en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2011-06-16
dc.description.abstract-translated The aim of this work is a description of the most cultivated species of grapevines in the Czech Republic. It is also characterized the utilization of grape wine in the gastronomy. The next point is a description of the factors which influence the taste of the wine. The bachelor thesis contains some European countries with characteristic wines that are grown in the Czech Republic, too. In this part are mentioned differences between European and Czech wines. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22760
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade B


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
masaříková_2011_bp.pdf 808.5Kb PDF Zobrazit/otevřít
masaříková_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
masaříková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet