Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji

DSpace Repository

Language: English čeština 

Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mrázek, Josef
dc.contributor.author Petrůsek, Jaroslav
dc.date.accessioned 2012-03-09T21:20:32Z
dc.date.available 2012-03-09T21:20:32Z
dc.date.issued 2011-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16376
dc.description.abstract Teoretická část bakalářské práce pojednává celkově o chodu v ekologickém zemědělství. Zahrnuje jeho vývoj, podmínky pro udělení používat název bio (eko), zásady při rostlinné a živočišné produkci, specifika biopotravin. V praktické části jsem se zaměřil na ekologické zemědělství ve Zlínském kraji, charakteristiku vybraných farem, vyhodnocení senzorické analýzy - porovnání bio a ne bio výrobku a zpracování dotazníku. cs
dc.format 74 s. cs
dc.format.extent 2610870 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Ekologické zemědělství cs
dc.subject biopotraviny cs
dc.subject rostlinná výroba cs
dc.subject živočišná produkce cs
dc.subject Ekofarmy cs
dc.subject Organic farming en
dc.subject Organic food en
dc.subject Crop Production en
dc.subject Livestock production en
dc.subject Organic farm en
dc.title Charakteristika biofarem a jejich produktů ve Zlínském kraji cs
dc.title.alternative Characteristics of Organic Farms and Their Products in the Zlín Region en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bastlová, Zita
dc.date.accepted 2011-08-31
dc.description.abstract-translated The theorecital part of bachelor project deal about trade in organic agriculture at all. It consist of development organic agriculture, conditions for using the title Bio, principles of crop and animal production and the specifics of bio products and organic agriculture. In the practical part, I focused on organic agriculture in the Zlín region, the characteristics some selected farms, evaluation of sensory analysis- the comparison of products, which are bio and products, which are not bio and finally processing of the checklists. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21814
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
petrůsek_2011_bp.pdf 2.489Mb PDF View/Open
petrůsek_2011_vp.doc 99Kb Microsoft Word View/Open
petrůsek_2011_op.doc 99Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account