Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
Show full item record
No preview available
Title:
|
Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny |
Author: |
Kolouchová, Ladislava
|
Advisor: |
Burešová, Iva
|
Abstract:
|
Bakalářská práce se zabývá srovnáním dvou druhů pšeničných mouk vyráběných průmyslovými mlýny na Moravě v letech 2004-2010. Teoretická část je zaměřena na historii pěstování pšenice, její zpracování a historii výrobních závodů. Dále je v teoretické části uveden popis technologie mletí a popis sledovaných vlastností mouk. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností - vlhkosti, popela, čísla poklesu, mokrého lepku, reologických vlastností a jejich srovnání v jednotlivých letech. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15536
|
Date:
|
2011-05-26 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
A
21890
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account