dc.contributor.advisor |
Hrabě, Jan
|
|
dc.contributor.author |
Kovář, Josef
|
|
dc.date.accessioned |
2012-03-09T08:45:05Z |
|
dc.date.available |
2012-03-09T08:45:05Z |
|
dc.date.issued |
2011-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/15403
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce je zaměřena na sledování posmrtných změn u vepřového masa. Jejím cílem je zaměření na kvalitu masa a její vyhodnocování. Sledování normálního průběhu posmrtných změn, vzniku odchylky PSE masa a její vliv na výsledné kvalitě konečného produktu. |
cs |
dc.format |
54s |
cs |
dc.format.extent |
2593732 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
PSE
|
cs |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.subject |
PSE
|
en |
dc.title |
Monitoring PSE masa a jeho vliv na jakost masných výrobků |
cs |
dc.title.alternative |
Monitoring of the PSE Meat and its Influence Effect on the Meat Product Quality |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Gál, Robert |
|
dc.date.accepted |
2011-05-31 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis is focused on monitoring the post-mortem changes in pork meat. It details the meat quality and its evaluation. Monitoring during the normal post-mortem changes, variations of the PSE sector and its influence on the resulting quality of the finished product. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, Hygiene and Economics of Food Production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and Food Technologies |
en |
dc.identifier.stag |
21756
|
|
dc.date.assigned |
2011-02-25 |
|
utb.result.grade |
B |
|