dc.contributor.advisor |
Gál, Robert
|
|
dc.contributor.author |
Pich, Tomáš
|
|
dc.date.accessioned |
2010-09-07T12:00:40Z |
|
dc.date.available |
2010-09-07T12:00:40Z |
|
dc.date.issued |
2010-08-25 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/14530
|
|
dc.description.abstract |
Experimentální práce byla zaměřena na sledování výtěžnosti u vybraných druhů zvěřiny. Konkrétně byla zjišťována výtěžnost u srnčí, jelení a mufloní zvěře a u zvěřiny divokých prasat. Zjišťována a vyhodnocována byla celková hmotnost, hmotnost daných partií (plece, kýta, hřbet, panenka), dále hmotnost kostí a kůže a také podíl odpadů. |
cs |
dc.format |
58 |
cs |
dc.format.extent |
921631 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
zvěřina
|
cs |
dc.subject |
výtěžnost zvěřiny
|
cs |
dc.subject |
maso
|
cs |
dc.subject |
venison
|
en |
dc.subject |
meat yield
|
en |
dc.subject |
meat
|
en |
dc.title |
Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny |
cs |
dc.title.alternative |
Yield evaluation of selected types of venison |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2010-09-06 |
|
dc.description.abstract-translated |
The experimental work was based on monitoring of the yield in selected types of venison. Specifically, the yield was detected in roebuck, deer and wild boars. There were identified and evaluated: total weight, weight of fleshy shares (shoulders, legs, back, neck, tenderloin), weight of bones, leather, venison trimmings (share of meaty ribs) and the proportion of notprocessable parts - waste. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14574
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
D |
|