Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Pich, Tomáš
dc.date.accessioned 2010-09-07T12:00:40Z
dc.date.available 2010-09-07T12:00:40Z
dc.date.issued 2010-08-25
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14530
dc.description.abstract Experimentální práce byla zaměřena na sledování výtěžnosti u vybraných druhů zvěřiny. Konkrétně byla zjišťována výtěžnost u srnčí, jelení a mufloní zvěře a u zvěřiny divokých prasat. Zjišťována a vyhodnocována byla celková hmotnost, hmotnost daných partií (plece, kýta, hřbet, panenka), dále hmotnost kostí a kůže a také podíl odpadů. cs
dc.format 58 cs
dc.format.extent 921631 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject zvěřina cs
dc.subject výtěžnost zvěřiny cs
dc.subject maso cs
dc.subject venison en
dc.subject meat yield en
dc.subject meat en
dc.title Hodnocení výtěžnosti vybraných druhů zvěřiny cs
dc.title.alternative Yield evaluation of selected types of venison en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Mlček, Jiří
dc.date.accepted 2010-09-06
dc.description.abstract-translated The experimental work was based on monitoring of the yield in selected types of venison. Specifically, the yield was detected in roebuck, deer and wild boars. There were identified and evaluated: total weight, weight of fleshy shares (shoulders, legs, back, neck, tenderloin), weight of bones, leather, venison trimmings (share of meaty ribs) and the proportion of notprocessable parts - waste. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14574
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade D


Files in this item

Files Size Format View
pich_2010_dp.pdfBlocked 900.0Kb PDF View/Open
pich_2010_vp.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open
pich_2010_op.doc 35Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account