Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách
Show full item record
No preview available
Title:
|
Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách |
Author: |
Grégrová, Renata
|
Advisor: |
Holko, Ivan
|
Abstract:
|
Tato bakalářská práce je zaměřena na mykotoxiny v potravinách. Má pozornost by-la upřena nejen na mykotoxiny, ale i na plísně, kterými jsou produkovány. U plísní byla pozornost věnována morfologii, taxonomii a způsobům rozmnožování. U mykotoxinů byli zdůrazněny nejvýznamnější druhy mykotoxinů, jejich charakteristika, fyzikální a chemické vlastnosti, metody stanovení, jejich stanovené limity v rámci EU v jednotlivých potravi-nách. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/14376
|
Date:
|
2010-05-31 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
Discipline:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
Grade for thesis and defense:
|
B
14599
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account