Projekt využití peněžních prostředků z Evropských fondů na výstavbu nového leteckého servisního střediska firmy DARA-AIR, spol. s r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt využití peněžních prostředků z Evropských fondů na výstavbu nového leteckého servisního střediska firmy DARA-AIR, spol. s r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt využití peněžních prostředků z Evropských fondů na výstavbu nového leteckého servisního střediska firmy DARA-AIR, spol. s r.o.
Author: Zavadilová, Kamila
Advisor: Otrusinová, Milana
Abstract: V této diplomové práci je zpracován projekt financování výstavby leteckého servisního střediska DARA-AIR, spol. s r.o. na mezinárodním letišti v Brně Tuřanech, ke kterému má být využito dotací poskytovaných Evropskou unií. V teoretické části je vymezena definice malého a středního podnikání, význam malých a středních podniků pro tržní ekonomiku, jejich postavení a formy podpory. Další částí je seznámení se s programy podpor Evropské unie se zaměřením na Operační program Podnikání a inovace. V druhé části pak představuji společnost DARA-AIR, spol. s r.o., popisuji její zaměření a finanční hospodaření, zpracovávám žádost k získání dotace z Operačního programu Podnikání a inovace - Nemovitosti II. výzva.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14160
Date: 2010-05-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav financí a účetnictví
Discipline: Finance
Grade for thesis and defense: A 15997


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zavadilová_2010_dp.pdf 18.37Mb PDF View/Open
zavadilová_2010_vp.doc 70.5Kb Microsoft Word View/Open
zavadilová_2010_op.doc 70.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account