Průzkum trhu s obilovinami pro lidskou výživu ve Zlínském regionu.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Průzkum trhu s obilovinami pro lidskou výživu ve Zlínském regionu.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Minarčíková, Andrea
dc.date.accessioned 2010-07-19T23:42:54Z
dc.date.available 2010-07-19T23:42:54Z
dc.date.issued 2010-05-20
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/13353
dc.description.abstract Diplomová práce uvádí přehled nejdůležitějších pěstovaných cereálií a pseudocereálií. Je-jich význam spočívá ve skutečnosti, že značnou měrou přispívají k světové produkci po-travin poskytujících pro lidskou výživu a zdraví potřebné bílkoviny, sacharidy, minerální látky, vitaminy a vlákninu. Práce se zabývá charakteristikou významných obilovin, che-mickým složením a rozdělením jednotlivých odrůd, trhem, dovozem, vývozem a charakte-ristikou druhů prodejen. Zároveň byl zpracován stručný dotazník. cs
dc.format 75 s. cs
dc.format.extent 3187563 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject cereálie cs
dc.subject pseudocereálie cs
dc.subject trh cs
dc.subject dovoz cs
dc.subject vývoz cs
dc.subject maloobchod cs
dc.subject velkoobchod cs
dc.subject průzkum trhu cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject cereals en
dc.subject pseudocereals en
dc.subject marketing en
dc.subject import en
dc.subject export en
dc.subject retail en
dc.subject wholesale en
dc.subject market research en
dc.subject questionnaire en
dc.title Průzkum trhu s obilovinami pro lidskou výživu ve Zlínském regionu. cs
dc.title.alternative A survey of the cereals market for human nutrition in the Zlín region. en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Družbíková, Helena
dc.date.accepted 2010-06-04
dc.description.abstract-translated Diploma thesis provides an overview of the most important cultivated cereals and pseudocereals. Their importance lies in the fact that they are significant contributors to the world's food production in providing nutrition, health necessary proteins, carbohydrates, minerals, vitamins and fiber for human. Thesis deals with the characteristics of major cereals, chemical composition and distribution of various varieties, market, import, export and characteristic types of stores. There is also a small brief questionnaire processed. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, hygiene and economics of food production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 14691
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
minarčíková_2010_dp.pdf 3.039Mb PDF View/Open
minarčíková_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
minarčíková_2010_op.doc 27.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account