dc.contributor.advisor |
Škrovánková, Soňa
|
|
dc.contributor.author |
Malotová Předínská, Kateřina
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T15:25:39Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T15:25:39Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-20 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/12770
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se zabývá popisem, chemickým složením, využitím a zdravotním působením pohanky a prosa, jáhel. Praktická část práce se zaměřuje na analytické hodnocení pohankových a prosných výrobků (např. mouka, kroupy, křupky, vločky) - stanovení obsahu sušiny, popela, celkového obsahu dusíkatých látek, neutrálně detergentní vlákniny a aminokyselinového složení. |
cs |
dc.format |
96 s., |
cs |
dc.format.extent |
2210301 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
pohanka
|
cs |
dc.subject |
proso
|
cs |
dc.subject |
dusíkaté látky
|
cs |
dc.subject |
NDF
|
cs |
dc.subject |
aminokyselinové složení
|
cs |
dc.subject |
buckwheat
|
en |
dc.subject |
millet
|
en |
dc.subject |
nitrogen substances
|
en |
dc.subject |
NDF
|
en |
dc.subject |
amino acids composition
|
en |
dc.title |
Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa |
cs |
dc.title.alternative |
Analytical evaluation of buckwheat and millet products |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Severová, Marta |
|
dc.date.accepted |
2010-06-02 |
|
dc.description.abstract-translated |
The thesis deals with the description, chemical composition, utilization and health effects of buckwheat and millet. The practical part is focused on analytical evaluation of buckwheat and millet products (e.g. flours, groats, flakes) - the determination of dry matter, ash, content of nitrogen substances, neutral detergent fiber and amino acids composition. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/196
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology, hygiene and economics of food production |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Ing. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
15036
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
A |
|