Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu
Show full item record
No preview available
Title:
|
Projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu |
Author: |
Bezděk, Filip
|
Advisor: |
Chovancová, Miloslava
|
Abstract:
|
Cílem této diplomové práce je analyzovat současnou situaci v restauraci pro zdraví - Prašád s ohledem na její potenciální rozvoj a na základě provedené analýzy vytvořit projekt strategie rozvoje, která by zajistila růst tržního podílu restaurace na českém, popřípadě slovenském trhu prostřednictvím vhodné kooperace. Diplomová práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se zaměřuje na oblast managementu malých a začínajících podniků, strategického managementu s ohledem na růst a rozvoj podniku, rozvoj podniku formou franchisingu. Praktická část obsahuje SWOT analýzu restaurace Prašád, individuální hloubkové interview zaměřené na potenciální rozvoj restaurace, analýzu zákazníků, vnitřních procesů a konkurence. Součástí praktické části je také dotazníkové šetření zaměřené na problematiku vegetariánství a zdravého stravování. V závěru analytické části je vypracován projekt strategie rozvoje restaurace pro zdravou výživu, který je podroben časové, nákladové a rizikové analýze. |
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/11697
|
Date:
|
2010-05-03 |
Availability:
|
Bez omezení |
Department:
|
Ústav managementu a marketingu |
Discipline:
|
Management a marketing |
Grade for thesis and defense:
|
B
14739
|
Citace závěřečné práce
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
Show full item record
Search DSpace
Browse
-
All of DSpace
-
This Collection
My Account