Proces vývoje nového produktu ve firmě Nestlé Česko s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Proces vývoje nového produktu ve firmě Nestlé Česko s.r.o.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Janoušek, Jiří
dc.contributor.author Mlčáková, Pavla
dc.date.accessioned 2010-07-18T10:35:55Z
dc.date.available 2010-07-18T10:35:55Z
dc.date.issued 2008-12-12
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11054
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na seznámení s procesem vývoje nového produktu ve firmě Nestlé Česko s.r.o., ve výrobním závodě Sfinx Holešov. Obeznámím Vás s pojmem inovace a popíšu jednotlivé fáze vývoje nového produktu, jak z teoretického hlediska, tak z praktického. Navrhla jsem výrobnímu závodu dvě varianty nových želé produktů, které provedu všemi fázemi vývoje a všemi fázemi životního cyklu výrobku. Zjistím jejich technickou proveditelnost, odhadnu finanční náklady, rozsah tržeb, odhadnu budoucí poptávku a nové varianty podrobím několika analýzám. V závěru bakalářské práci navrhnu společnosti Nestlé doporučení na zvýšení efektivnosti zavádění nových produktů do výroby. cs
dc.format 62 s., 1 s. příloha cs
dc.format.extent 1269735 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject inovace cs
dc.subject vývoj nového produktu cs
dc.subject želé cs
dc.subject an inovation en
dc.subject a development of a new product en
dc.subject jelly en
dc.title Proces vývoje nového produktu ve firmě Nestlé Česko s.r.o. cs
dc.title.alternative Process of development of a new product in company Nestlé Česko Ltd. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Bačová, Hana
dc.date.accepted 2009-01-14
dc.description.abstract-translated This Bachelor work is aimed at informing with a process of development of a new product in Nestlé Česko Company, in Sfinx Holešov plant. I will get acquainted you with a concept of inovation and I will describe an individual period of development of a new product in theoretical way as well as in practical way. I have suggested to the manufactural plant two alternatives of new jelly products which I am supposed to accomplish through all periods of development as well as all periods of product life cycle. I am supposed to verify their technical practicability, to estimate financial expenses, amount of sales, future demand and I am going to put all new alternatives through full-scale analyses. In the conclusion of the Bachelor work I will suggest to Nestlé company a recommendation for increase of efficiency for implementing of new products to production. en
dc.description.department Vyšší odborná škola ekonomická cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/123 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Ekonomika a management cs
dc.thesis.degree-program Economics and Management en
dc.identifier.stag 10406
dc.date.assigned 2008-10-10
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
mlčáková_2009_bp.pdfBlocked 1.210Mb PDF View/Open
mlčáková_2009_vp.doc 4.014Mb Microsoft Word View/Open
mlčáková_2009_op.doc 70Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account