Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích

Show full item record

No preview available
Title: Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích
Author: Holomucká, Gabriela
Advisor: Hanuštiak, Pavel
Abstract: Bakalářská práce vysvětluje obecné pojmy o tucích, jež by měly tvořit přibližně třetinu z celkového příjmu energie. Konkrétně dvě třetiny těchto tuků by měly být rostlinného původu. Práce se zaměřuje na jejich význam ve výživě člověka. Rozebírá téma od doby první výroby rostlinných tuků do současné podoby. Podává ucelený přehled o technologii výroby rostlinných tuků. Zaobírá se zejména výrobou margarínu a vlivu tohoto produktu na zdraví člověka
URI: http://hdl.handle.net/10563/10049
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 7691


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
holomucká_2009_bp.pdf 731.1Kb PDF View/Open
holomucká_2009_vp.doc 40Kb Microsoft Word View/Open
holomucká_2009_op.doc 51.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account